254 Street Avenue, Los Angeles, LA 2415 US.
Mon - Fri : 09:00 - 17:00

tucson escort

Haaa date tuu mula lahh sejuk tangan gigil2 macam apaa tauu gaya aku big date tuu

Haaa date tuu mula lahh sejuk tangan gigil2 macam apaa tauu gaya aku big date tuu

Dapat makan sesama dgn bakal mertua pun rasa bahagia dahh, klu mertua?

Makanyaa sampai lahh seketul Syahirah kat JB maghrib Jumaat tuu. Therefore hidup lahhh aku dengan Nisaa mcm belangkas sepanjang ‘percutian’ aku tuuu. Klu ikut kan hati mmg dah bgtau dahh, punyalahh aku tahan diri sendiri, takpee sabar, tak lama je lagii jumpaa. Tak lama punn weyyy. Alhamdulillah berjaya aku tahan diri sendiri sampai hari kejadian. Sepanjang jalan2 kat sana mmg aku berdoa jee on nii, kang tak jadi bundle akuu. haha.

Hari kejadian mmg pagi2 aku dah kejutkan Nisaa sebab nak pergi tengok balai cerap pahtu nak pergi cari barang buat bouquet sebab nak jugakk lahh hasil tangan sendiri. Mmg perangai seketul Syahirah lahh tuu. Pahtu mmg nak dekat 1 jam jugaklahh aku siapkan sampai kelam kabut bila tengok jam dah twelve lebih. Aunt tak heran dahh muka cemanaa, mmg siap2 terus pergi jee sebab takut takde parking lagi, nak mencari lagii.

Alhamdulillah, vehicle parking senang. Haha. Tapi dok melilau pulakkk dok cari mana cik abe nyaa ni. Dengan campur nervousnyaa last2, Nisa yang nampak. Nak buat treat tapi diri sendiri yang ketar lebih. Haihh tak faham. Ramai pulakk kawan2 dia kat situu, mmg malu lahh weyy. Sekali pusing haa amik kau, terjerit terus sebab mcm ‘weyyy, dia datangggg, apa nak buat niii.’ Haa habis melayang semua idea akuu. Tatahu dahh nak cakap apaa. Maka apa yang jadi time tuu, itu jelaa hasilnyaaa. Nak lebih2 pun tak kahwin lagii.

Read more